Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gówno ,gówno i jeszcze raz gówno...

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zagrałem sobie trzy gierki jedną akali ,drugą karmą ,a trzecią twitchem...

No i powiem tak gówno jedno wielkie te całe patchy ,powiedźcie mi jak mam grać akali jeśli enemy sobie kupi ten itemek na start co odkrywa teren? Odpalam W ,on odpala ten item (nie pamiętam jak się nazywa) i cały misterny plan w pizdu... Praktycznie w tym sezonie myślę ,że akali będzie bezużyteczna(bo niby jak mam pozycjonować w tf bez W?) ,tak samo było jak grałem twitchem ,nic nie dało się zrobić... Według mnie ten sezon będzie gówniany dla postaci z niewidkami itd. fakt riot ostro zmienił metę ,dlatego będą ludzie co powiedzą "O jak dobrze"... (oczywiście nie dało się uniknąć first time adc ,bo premade z supportem którym dodali nowe itemy 2/14).

Dlatego wypowiadajcie ,jak co myślicie o tych zmianach oraz jakie postacie będą w ten mecie słabe ,a które powrócą ,bądź się utrzymają...

Przepraszam ,za ten płacz ,ale irytujące jest jeśli przez całą grę jesteś kontrowany we wszystkim.

A i jeszcze co mnie irytuje ,to ,że full bulid składam w 30 minucie i już pushujemy nexusa... Nie wiem czemu ,ale jakoś mi się wydaję ,że rozgrywka została przyśpieszona...

Opublikowano

Dokładnie. Ten item jest raz na 3 minuty więc aż tak dużo nie robi. Swoją droga eve teraz będzie pewnie dużo więcej grana ,bo innymi championami będzie dużo ciężej zgankować takiego topa.

Opublikowano

Ten itemek jest raz na 3 minuty więc nie płacz...

Lubię płakać ,raz na 3 minuty powiadasz? To starczy aby wykluczyć twitch'a lub po prostu taką akali z tf... No chyba na bocie nie lejesz się co 40s prawda?

Opublikowano

nie ma oracla przecie, ból dupy

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Lejemy się co 10s, bo tyle zazwyczaj support ma CD.

Mam wrażenie, że twój LV. nie przekroczył 30

+ Akali ma co 15s. W

+ Ten item ma 3 minuty.

+ Jak według Ciebie kurwa mamy kontrować niewidzialne postacie widzialnymi wardami? PENISEM?

+ To działa kilka sekund, w late max 12, twoje W działa dłużej na niskich poziomach niż przed 9 trinket. Więc w czym kurwa problem? Nienawidzę ludzi którzy narzekają na RIOT, bo nie wiedzą jak przeciwko temu grać. Zamiast myśleć o tym negatywnie, spróbuj zmienić to w pozytyw. Jednak nie sądzę, żebyś wiedział o czym mowa.

Najlepiej jakby akali była cały czas niewdzialna, bo twoje R potrzebuje 10 godzin, aby się odnowić. WTF.

BTW. Muszę spytać! Dajesz przecinki na początek jakiegoś wyrazu po to żeby się pochwalić, czy to jakiś nowy trend?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Co do tych niewidek to wg. mnie lekko przedobrzyłeś,tak ja up'y piszą są cooldowny i lekko po prostu to "skontrować".

A co do przyśpieszonej rozgrywi to trochę w tym prawdy,gra się lekko szybciej(myślę że w części jest to przez to że teraz junglerzy maja więcej gold'a ;)

Opublikowano

Wiesz po co to zrobili ?

Żeby drużyny był bardziej zgrane a nie jak było w poprzednich sezonach.

Mi sie bardzo podobaja zmiany

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

1 pink na mape czyli taka eve Z NIEWIDKA ma easy ganki, a np. Lee sin juz ma ciezej (wszystkie linie zwardowane;( )

Dla postaci z niewidką wlasnie to bedzie dobry sezon tylko trzeba umiec grac: )

Ps. Polecam teemo bez oracla i pinkow co sie dzieje: )

Opublikowano

Świetne zmiany, więcej teamworku będzie. Płaczecie nie wiem o co, za tydzień już pewnie wszyscy będą cicho. Ale cóż, musi być ktoś taki :P

Opublikowano

Lejemy się co 10s, bo tyle zazwyczaj support ma CD.

Mam wrażenie, że twój LV. nie przekroczył 30

+ Akali ma co 15s. W

+ Ten item ma 3 minuty.

+ Jak według Ciebie kurwa mamy kontrować niewidzialne postacie widzialnymi wardami? PENISEM?

+ To działa kilka sekund, w late max 12, twoje W działa dłużej na niskich poziomach niż przed 9 trinket. Więc w czym kurwa problem? Nienawidzę ludzi którzy narzekają na RIOT, bo nie wiedzą jak przeciwko temu grać. Zamiast myśleć o tym negatywnie, spróbuj zmienić to w pozytyw. Jednak nie sądzę, żebyś wiedział o czym mowa.

Najlepiej jakby akali była cały czas niewdzialna, bo twoje R potrzebuje 10 godzin, aby się odnowić. WTF.

BTW. Muszę spytać! Dajesz przecinki na początek jakiegoś wyrazu po to żeby się pochwalić, czy to jakiś nowy trend?

Hm, jakbyś nie wiedział przecinki się daje się po to aby odzielić myśl ,albo przed że, i ,gdy ,ponieważ itd itd... A i jeszcze powiedź mi czemu na mnie naskakujesz? Czy jesteś gimbusem który wszystkich musi poprawiać? Czy po prostu hejcisz każdego? Piszę do Ciebie normalnie i tego też oczekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...